Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

- Hvor lang tid tar det før varene kommer?
Det normale er at vi sender pakken avgårde dagen etter at vi mottar ordren. Vår lovnad er at det ikke går mer enn 2 arbeidsdager

- Kan jeg følge sendingen fram til min adresse?
De fleste sendingene sendes med Posten eller Post Nord, og i det vi sender ordren fra oss mottar du info om sendingsnr. Da kan du enkelt gå inn på nettet og følge pakken din.

- Er det trygt nok å betale med kort?
For at du skal være helt sikker benytter vi den sikre måten for betaling, der du bekrefter din identitet med samme brikken som du benytter når du skal inn på nettbanken din (BankID).

-Er prisene inkludert frakt, ekspedisjonsgebyrer eller er det andre "skjulte" kostnader?
Vi leverer fraktfritt når det bestilles 5 pakker eller mere. På mindre bestillinger koster frakt kr 69,- Ingen andre gebyrer (ikke fakturagebyr eller ekspedisjonsgebyr ol.)

- Hva om jeg ikke blir fornøyd?
Vi har utvidet den lovfestede 10-dagers returretten til 20 dager! Dessuten har vi bestemt oss for å ha bare fornøyde kunder. Det betyr at vi er veldig imøtekommende med å heve kjøpet om du mot formodning ikke blir fornøyd.

- Hvordan kan jeg vite at det virkelig ER kvalitetsvarer jeg får?
I motsetning til mange andre benytter vi europeiske fabrikker til å produsere for oss, der vi selv er på besøk ofte. Vi legger selv opp rutiner for testing av strekkbarhet og slitestyrke mm.

- Det er så mye snakk om kjemikalier og uheldige stoffer i klær, hvordan vet jeg at disse varene er trygge å bruke?
Så og si alle sokkene våre er merket med ØKO-TEX som er en europeisk merkeordning. For å få lov til å sette på ØKO-TEX-merket må det nøye dokumenteres at det kun benyttes godkjente, ufarlige fargestoffer mm. Les mer om ØKO-TEX her.


Har du andre spørsmål?
Vi vil gjerne kontaktes, enten på telefon 72 48 16 67 eller på epost